Γιουβέντους – Κόμο 3-0: Με άνετη τριάρα ξεκίνησε η εποχή Μότα

Γιουβέντους – Κόμο 3-0: Με άνετη τριάρα ξεκίνησε η εποχή Μότα

Η Γιουβέντους «καθάρισε» με 3-0 τη νεοφώτιστη Κόμο στην πρεμιέρα της Serie A και ο Τιάγκο Μότα έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των «μπιανκονέρι».

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Τιάγκο Μότα στη Γιουβέντους! Η «μεγάλη κυρία» επικράτησε εύκολα με 3-0 στο Τορίνο της πρωτάρας Κόμο για την πρεμιέρα της Serie A και απέφυγε τις παγίδες στις οποίες έπεσαν το Σαββατοκύριακο οι Ίντερ, Μίλαν, Ρόμα και Νάπολι που γκέλαραν με το… καλημέρα.

Αφού έχασε μία ευκαιρία με τον Βλάχοβιτς στο 20′, η Γιούβε άνοιξε το σκορ στο 23′ με τρομερή ενέργεια και τελείωμα του Εμπανγκουλά. Στο 43′ ο Βλάχοβιτς στάθηκε ξανά άτυχος καθώς είχε δοκάρι και στο 45′ ο Γιλντίζ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γουεά με όμορφο σουτ έγραψε το 2-0.

Διαβάστε επίσης: Πιρόλα: Το εντυπωσιακό 82% και η παρακαταθήκη για το μέλλον (vid)

Στο 47’ ακυρώθηκε γκολ του Βλάχοβιτς o οποίος είχε ακόμη ένα δοκάρι στο 53’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Γιουβέντους πέτυχε και τρίτο γκολ. Σκόρερ ο Καμπιάζο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή για το τελικό 3-0.

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Μπρέμερ, Καμπάλ, Καμπιάζο, Γκάτι, Τουράμ (67’ Φατζιόλι), Λοκατέλι (79’ Ντόουγκλας Λουίζ), Γιλντίζ, Γουεά (46’ Σαβόνα), Εμπανγκουλά, Βλάχοβιτς

Κόμο: Ρέινα, Μορένο, Γκολντανίγκα, Μπάρμπα, Σάλα, Μπαζέλι (22’ Ένγκελχαρντ), Ντα Κούνια (56’ Άμπιλντγκορντ, 64’ Βέρντι), Μπραουνέντερ, Στρεφέτσα, Μπελότι (56’ Γκαμπριελόνι), Κουτρόνε (63’ Τσέρι).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ