Βερόνα – Νάπολι 3-0: Εφιαλτικό ντεμπούτο Κόντε

Βερόνα – Νάπολι 3-0: Εφιαλτικό ντεμπούτο Κόντε

Η Βερόνα διέλυσε με 3-0 τη Νάπολι στην πρεμιέρα της Serie A και στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «παρτενοπέι». Στο 1-1 έμειναν Μπολόνια και Ουντινέζε.

Στο «Μαρκ’Αντόνιο Μπεντεγκόντι» σημειώθηκε η πρώτη έκπληξη στη φετινή Serie A! Η εντυπωσιακή Βερόνα νίκησε με 3-0 τη Νάπολι στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε ο οποίος ξεκίνησε εφιαλτικά τη θητεία του στους «παρτενοπέι».

Με το γκολ του Ρότσα Λιβραμέντο στο 50′ και άλλα δύο του Μοσκέρα στο τέλος επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 της Νάπολι που μπήκε πολύ άσχημα στη σεζόν. Όπως τελείωσε την περσινή δηλαδή.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο «στοίχημα» του Μέντι

Βερόνα: Μοντιπό, Νταβίντοβιτς, Φρέζε (58’ Μανιάνι), Τσατσούα, Κόπολα, Λάζοβιτς, Κάστανος (58’ Σουσλόβ), Ντούντα, Σερντάρ (21’ Μπελαγιάν), Τένγκστεντ (74’ Μοσκέρα), Λιβραμέντο (74’ Αρουί)

Νάπολι: Μερέτ, Ζέσους (79’ Ενγκόνγκ), Σπινατσόλα (51΄Ολιβέρα), Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Ματσόκι, Λομπότκα, Ανγκισά, Πολιτάνο, Σιμεόνε (79’ Σεντίρα), Κβαρατσχέλια (45+4’ Ραζπαντόρι)

Στο άλλο ματς, Μπολόνια και Ουντινέζε ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Το γκολ του Ορσολίνι πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έβαλε μπροστά τους «ροσομπλού», ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το χάρηκαν πολύ, καθώς η Ουντινέζε βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει 11 λεπτά αργότερα με τον Τζανέτι να παίρνει το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Ταουβέν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ