Στη Ρόμα για πέντε χρόνια ο Ντόβπικ (pics & vids)

Στη Ρόμα για πέντε χρόνια ο Ντόβπικ (pics & vids)

Η Ρόμα ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Άρτεμ Ντόβμπικ έναντι 34 εκατ. ευρώ από τη Χιρόνα.

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή της Ρόμα, με τον Άρτεμ Ντόβμπικ να γίνεται κι επίσημα «τζιαλορόσι». Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειχνε να είναι κοντά στη μεταγραφή του Ουκρανού επιθετικού, αλλά τις τελευταία μέρες η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκανε δικό της τον διεθνή άσο με 34 εκατ. ευρώ από τη Χιρόνα.

Ο Ντόβπικ υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια και θα είναι ο αντικαταστάτης του Ρομέλου Λουκάκου ενώ πήρε τη φανέλα με το νούμερο «11». Ο 27χρονος άσος προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Χιρόνα καθώς σε 36 ματς πρωταθλήματος πέτυχε 24 γκολ (είχε και 8 ασίστ) και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη La Liga.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Αυστραλία και η υπόκλιση της FIBA στον «Έλληνα Θεό» (pic & vid)

Αυτή είναι η δεύτερη σπουδαία και ακριβή μεταγραφή της Ρόμα αυτό το καλοκαίρι μετά τον Ματίας Σουλέ που αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός άσος κόστισε 30 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ο οποίος έχει μεγάλες βλέψεις για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ