Έσκασε η «βόμβα»: Η Κόμο ανακοίνωσε τον Βαράν (pic & vid)

Έσκασε η «βόμβα»: Η Κόμο ανακοίνωσε τον Βαράν (pic & vid)

Ο Ραφαέλ Βαράν είναι κι επίσημα παίκτης της Κόμο υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Η σούπερ μεταγραφή της Κόμο είναι γεγονός! Ο Ραφαέλ Βαράν ανακοίνωθηκε από τη νεοφώτιστη ιταλική ομάδα, με την οποία υπάγραψε διετές συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος.

Ο 31χρονος αμυντικός, ο οποίος είχε περάσει τα τρία τελευταία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μια γεμάτη τρόπαια καριέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκτήθηκε από την Κόμο ως ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο κόλπο με τον Γιάρεμτσουκ – Πώς Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο στόχο του Μεντιλίμπαρ και το άκυρο στην Τραμπζονσπόρ

«Ο Ραφαέλ είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και η μεταγραφή του είναι απόδειξη της φιλοδοξίας που έχουμε για αυτόν τον σύλλογο», δήλωσε ο νέος προπονητής της Κόμο, Σεσκ Φάμπρεγκας.

Η άφιξη του Βαράν προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των παικτών της Premier League που εντάσσονται στους Ιταλούς ενόψει της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων του πρώην τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Πέπε Ρέινα και του αμυντικού Αλμπέρτο Μορένο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ