Ανανέωσε μέχρι το 2026 στην Ίντερ ο Αλεξίου (pic)

Ανανέωσε μέχρι το 2026 στην Ίντερ ο Αλεξίου (pic)

Η Ίντερ «έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον Χρήστου Αλεξίου, με τους νερατζούρι να «δένουν» στο Μιλάνο τον αρχηγό της Εθνικής Νέων, μέχρι το 2026

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την εθνική Νέων, αλλά και το ολοένα καλύτερο status quo που έχει δημιουργήσει ο Χρήστος Αλεξίου στην ομάδα Primavera της Ίντερ, οδήγησαν τη διοίκηση των «νερατζούρι» στην απόφαση ανανέωσης της συνεργασίας.

Ο αρχηγός της εθνικής Κ19 της Ελλάδας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ίντερ, στην οποία θα παραμείνει μέχρι το 2026. Ο Αλεξίου είχε προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας και της Ισπανίας, που «χτύπησαν την πόρτα του» ειδικά μετά τους αγώνες της Ελλάδας στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Το… άλλο καλοκαίρι του Ολυμπιακού, η αντίστροφη μέτρηση και τα μεγάλα φιλικά

Τον περασμένο Απρίλιο στην Πορτογαλία η εθνική μας αποκλείστηκε, αλλά o 19χρονος (2005) σέντερ μπακ ήταν πρώτος σκόρερ σημειώνοντας τα δύο από τα πέντε γκολ της ομάδας.

Έτσι, η Ίντερ αποφάσισε να συνεχίσει να επενδύει στον παίκτη που απέκτησε το 2022 από τον Ατρόμητο και του προσέφερε επέκταση της συνεργασίας με πιο ευνοϊκούς όρους. Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ θα επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες στην Ιταλία για την έναρξη της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ