Τέλος κι επίσημα ο Τούντορ από τη Λάτσιο – «Απίθανο του Σάρι» (pic)

Τέλος κι επίσημα ο Τούντορ από τη Λάτσιο – «Απίθανο του Σάρι» (pic)

Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί παρελθόν από τη Λάτσιο, με τον Πάουλο Σόουζα να είναι το φαβορί για να τον διαδεχτεί. Τι ισχύει με Σάρι...

Ήταν αναμενόμενο, έγινε πλέον κι επίσημο! Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί παρελθόν από τη Λάτσιο η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά από μόλις τρεις μήνες, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να υποβάλει την παραίτησή του.

«Η Λάτσιο ανακοινώνει σήμερα ότι ο Ίγκορ Τούντορ παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον τεχνικό για τη δουλειά του και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση των Ρωμαίων.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 84-89: Με καρδιά πρωταθλητή έκαναν το break οι ερυθρόλευκοι (vid)

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, φαβορί για να διαδεχτεί τον Τόυντορ είναι ο Πάουλο Σόουζα που εδώ και έναν χρόνο είναι άνεργος. Δεύτερη επιλογή είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, από τον οποίο ο Παναθηναϊκός περιμένει ακόμη απάντηση στην τεράστια πρόταση που του έχει καταθέσει.

Όπως υποστηρίζουν όμως έγκυροι δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα, η επιστροφή του Σάρι στη Λάτσιο είναι μάλλον απίθανη. Συγκεκριμένα ο γνωστός ρεπόρτερ, Ιλάριο Ντι Τζιοβαμπατίστα, χαρακτηρίζει ως 100% απίθανο το να επιστρέψει ο 65χρονος τεχνικός στην πρώην ομάδα του ενώ ο Αλφρέντο Πεντουλά, που βρίσκεται και κοντά στο περιβάλλον του Σάρι, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ του Ιταλού τεχνικού και του προέδρου των «λατσιάλι», Κλαούντιο Λοτίτο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ