Eπίσημο: Ο Αντόνιο Κόντε είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι (pic)

Eπίσημο: Ο Αντόνιο Κόντε είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι (pic)

Η Νάπολι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε - Ο πολύπειρος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους παρτενοπέι μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Εποχή… Αντόνιο Κόντε και επίσημα στην Νάπολι.

Οι παρτενοπέι μετά από μία εφιαλτική σεζόν, στην οποία τερμάτισαν στην 10η θέση μένοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έδωσαν τα κλειδιά στον πολύπειρο Ιταλό προπονητή στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: «Υπογράφει σύντομα στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρσία, με εντολή Μεντιλίμπαρ»

Ο 54χρονος κόουτς είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και σήμερα (5/6) οι Ναπολιτάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους μαζί του μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. O Kόντε, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά τον Μάρτιο του 2023 όταν και είχε παραιτηθεί από την Τότεναμ, θα αμείβεται με 6,5 εκ τον χρόνο, ενώ στην συμφωνία προβλέπονται και 2 εκ. ως μπόνους.

Αυτή είναι η έβδομη ιταλική ομάδα που αναλαμβάνει ο Κόντε, καθώς είχε καθίσει κατά σειρά στους πάγκους των Αρέτσο, Μπάρι, Αταλάντα, Σιένα, Γιουβέντους και Ίντερ. Φυσικά έχει προπονήσει την εθνική Ιταλίας αλλά και τις Τσέλσι και Τότεναμ.

Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Ιταλίας (3 Γιουβέντους, 1 Ίντερ), ενώ έχει πανηγυρίσει και μια φορά την Premier League με την Τσέλσι το 2017.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ