Η ζωή του Κρίστιαν Πούλισικ γίνεται ντοκιμαντέρ

Η ζωή του Κρίστιαν Πούλισικ γίνεται ντοκιμαντέρ

Μέσα από μια σειρά αρκετών επεισοδίων, οι θαυμαστές του Κρίστιαν Πούλισικ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από την ζωή ρου Αμερικανού μεσοεπιθετικού

Οι θαυμαστές του Κρίστιαν Πούλισικ θα πάρουν μια γεύση από τη ζωή του μέσω ενός ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο στο Paramount+.

Η σειρά πολλών επεισοδίων -που ονομάζεται Πούλισικ- θα ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει τον Αμερικανό διεθνή να παίζει για την Εθνική Ανδρών των ΗΠΑ στο Copa América 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Σαντιάγκο Έσε: Τα κάνει όλα και συμφέρει – Τα απίθανα νούμερα, η… εκτόξευση και η κλήση του Μασεράνο (vids)

«Ο Κρίστιαν Πούλισικ είναιιο υψηλού προφίλ παίκτης που βγήκε ποτέ από την Αμερική, αλλά πολύ λίγα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του», δήλωσε ο παραγωγός του CBS Sports, Πιτ Ράντοβιτς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Κρίστιαν για να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής του, να δείξει στον κόσμο ποιος είναι πραγματικά και να τονίσουμε την τεράστια επίδραση που είχε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ