Νάπολι – Μπολόνια 0-2: «Πέταξαν» στην τρίτη θέση οι ροσομπλού

Νάπολι – Μπολόνια 0-2: «Πέταξαν» στην τρίτη θέση οι ροσομπλού

Η Μπολόνια μέσα σε διάστημα 4 λεπτών πέτυχε δύο γκολ και «κλείδωσε» την νίκη κόντρα στην Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» - Στην 3η θέση ανέβηκαν οι εντυπωσιακοί ροσομπλού του Τιάγκο Μότα

Δεν σταματά πουθενά η εκπληκτική Μπολόνια! Οι ροσομπλού πέρασαν και από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 36η αγωνιστική της Serie A, επικρατώντας με 2-0 της Νάπολι, και συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία την φετινή σεζόν, ανεβαίνοντας, μάλιστα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έτοιμη για το Champions League της νέας σεζόν η ομάδα του Τιάγκο Μότα. Θα δώσει την μάχη της για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» η Νάπολι στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Διαβάστε επίσης: Πρώτος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός! Έφτασε τους 310 τίτλους, πέρασε και την Μπαρτσελόνα (pic)

Οι ροσομπλού καθάρισαν τη νίκη πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα, αφού οι Νταν Εντόι και Στέφαν Πος (9′, 12′) νίκησαν τον Άλεξ Μερέτ δύο φορές και έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η αντίδραση των παρτενοπέι δεν ήταν αντίστοιχη, αφού είχαν μια καλή στιγμή με το χαμένο πέναλτι του Ματέο Πολιτάνο στο 21ο λεπτό, αλλά χωρίς κάτι παραπάνω.

Οι παίκτες του Τιάγκο Μότα παραχώρησαν κατοχή μπάλας στο 2ο μέρος και άφησαν τους γηπεδούχους να ψάχνουν για το γκολ απέναντι σε κλειστούς χώρους. Δεν κατάφεραν να βρουν κάτι περισσότερο κι η Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη πλέον ετοιμάζει τα πλάνα της για την νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί στο Champions League.

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ολιβέρα (81’ Ματσόκι), Ανγκισά (81’ Τραορέ), Λομπότκα, Καγιούστε (71’ Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (61’ Ενγκόνγκε), Κβαρατσκέλια (81’ Σιμεόνε), Οσίμεν

Μπολόνια: Ραβάλια, Πος, Λουκούμι, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν, Ουρμπάνσκι (72’ Φαμπιάν), Αέμπισερ, Φρόιλερ, Εντόι (56’ Σελεμέκερς), Όντγκαρντ (56’ Ορσολίνι), Ζίρκζε (72’ Κάστρο)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ