Ίντερ-Λέτσε 2-0: Στο… ρελαντί και ξανά στο +4 από τη Γιουβέντους οι «νερατζούρι»

Ίντερ-Λέτσε 2-0: Στο… ρελαντί και ξανά στο +4 από τη Γιουβέντους οι «νερατζούρι»

Η Ίντερ έκανε τα απολύτως απαραίτητα απέναντι στη Λέτσε και επικράτησε με 2-0, ενώ η Βερόνα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Κάλιαρι για την ουρά της βαθμολογίας.

Η Ίντερ υποδέχτηκε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» την Λέτσε για την 17η αγωνιστική του Καμπιονάτο και πήρε μια επαγγελματική νίκη η οποία την διατήρησε στο +4 από την δεύτερη, Γιουβέντους.

Οι Νερατζούρι αν και δεν είχαν στη διάθεσή τους τον τραυματία Λαουτάρο Μαρτίνεθ δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και επικράτησαν με 2-0 κάνοντας μια μεστή εμφάνιση. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι βρήκε για πρώτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 43′ με τον Μπίσεκ να σκοράρει με κεφαλιά το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ίντερ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλχάνογλου.

Διαβάστε επίσης: Το «θέλω» του Λέο Περέιρα, η «δύσκολη» Φλαμένγκο, ο ρόλος του ατζέντη, το αβαντάζ του Πέδρο Αλβες και ο πανίσχυρος Μπραζ

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα από το Μιλάνο σφράγισε την 14η νίκη της σεζόν, με τον Μπαρέλα να σκοράρει στο 78ο λεπτό μετά την ασίστ του Αρναούτοβιτς. Στο 84΄ο Μπάντα αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους, με την Ίντερ να έχει αρκετές ευκαιρίες στο τέλος να διευρύνει το προβάδισμά της όμως ο Φαλκόνε κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

Ίντερ (Ιντζάγκι): Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαζτόνι, Μπαρέλα (89′ Κλάασεν), Τσαλχάνογλου (75’ Ασλάνι), Μχιταριάν (89′ Φρατέζι), Αουγούστο (84′ Παβάρ), Αρναούτοβιτς, Τουράμ (84′ Σάντσες)

Λέτσε(Ντ’ Αβέρσα): Φαλκόνε, Γκεντρί (86′ Σανσόνε), Πόνγκρατσιτς, Μπασιρότο, Γκάλο, Γκονθάλεθ (46’ Καμπά), Ραμαντάνι, Ουντέν (86΄Βενούτι), Στρεφέτσα (64’ Ραφιά) Μπαντά, Πίκολι (73’ Κρστόβιτς)

Η Βερόνα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη για την αποφυγή του υποβιβασμού απέναντι στην Κάλιαρι. Η ομάδα από την Σαρδηνία, έμεινε με 10 παίκτες στο 52΄ όταν αποβλήθηκε ο Μακουμπού, κι ένα λεπτό αργότερα έμεινε πίσω στο σκορ με το γκολ που πέτυχε ο Ενγκόνγκ. Στο 90ο λεπτό ο Τζούριτς έκανε το 2-0 και έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.

Ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη είναι η Βερόνα, στην 18η θέση με 13 βαθμούς η ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ