Serie A: Έναρξη με πρωταθλήτρια και Ίντερ

Serie A: Έναρξη με πρωταθλήτρια και Ίντερ

Πρώτη αγωνιστική στην Ιταλία, με την πρωταθλήτρια Νάπολι να ξεκινάει προς την υπεράσπιση του τίτλου και την Ίντερ να υποδέχεται την Μόντσα.

Κανονικά και με «τον νόμο» ξεκινάει και η Serie A. Η κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία στην Ιταλία ξεκινάει σήμερα με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο στα φαβορί όσο και στις χαμηλότερες ομάδες.

Την αρχή θα κάνουν στις 19:30 δύο παιχνίδια. Το ένα από αυτά είναι της πρωταθλήτρια Νάπολι, η οποία φιλοξενείται στο Μπενίτο Στίρπε από την νεοφώτιστη Φροζινόνε.

Η ομάδα του ιταλικού νότου μπορεί να μπαίνει στο πρωτάθλημα ως η κάτοχος αλλά κάνει με την σειρά της ένα νέο ξεκίνημα με τον Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο και χωρίς έναν από τους βασικότερους «πυλώνες» της περσινής επιτυχημένης πορείας. Τον Κιμ ο οποίος αποχώρησε για το Μόναχο και την Μπάγερν.

Απέναντι της θα βρει την Φροζινόνε η οποία ανέβηκε μετά την επιτυχημένη της χρονιά στην Serie B. Με τον έμπειρο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στον πάγκο της θα προσπαθήσει να «στήσει τις παγίδες» της στην Νάπολι ώστε να ξεκινήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Την ίδια ώρα στο Κάρλο Καστελάνι η τοπική Έμπολι θα υποδεχτεί την Ελλάς Βερόνα.

Μεγάλο ενδιαφέρον διακρίνεται στις βραδινές αναμετρήσεις, εκεί όπου η Ίντερ φιλοξενεί στο «Μεάτσα» την Μόντσα, με στόχο την καλύτερη έναρξη στο φετινό πρωτάθλημα (21:45).

Η ομάδα του Ιντσάγκι που έφτασε μέχρι τον περσινό τελικό του UEFA Champions League είχε ένα δραστήριο καλοκαίρι. Σε αυτό έχασε τον Ονάνα και άφησε τους Τζέκο και Λουκάκου, ενώ απέκτησε τον Ζόμερ για το τέρμα, τους Τουράμ και Αρναούτοβιτς για την επίθεση αλλά και τον Κουαδράδο για την δεξιά πλευρά.

Το έργο της θα προσπαθήσει να της χαλάσει η Μόντσα. Η ομάδα του Ράφαελ Παλαντίνο έκανε μια αρκετά καλή χρονιά πέρσι, τερματίζοντας στην 11η θέση. Στοχεύει αρχικά στο να σώσει εύκολα την κατηγορία και στην συνέχεια να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Την ίδια ώρα στην Γένοβα, η Τζένοα θα υποδεχτεί την Φιορεντίνα στην επιστροφή της στην Serie A. Ούτε ένα χρόνο δεν άντεξε μακριά από την κορυφαία κατηγορία η «La Superba» η οποία επιστρέφει με δύσκολο έργο, απέναντι στην ομάδα του Ιταλιάνο.

Η Φιορεντίνα κατάφερε να βγει στην Ευρώπη από το περσινό πρωτάθλημα λόγω της τιμωρίας που δέχθηκε η Γιουβέντους, ενώ είχε φτάσει μέχρι και τον τελικό του Conference League.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες Ρόμα – Σαλερνιτάνα, Σασουόλο – Αταλάντα, Λέτσε – Λάτσιο και   Ουντινέζε – Γιουβέντους και αυτό της Δευτέρας τα παιχνίδια Τορίνο – Κάλιαρι και Μπολόνια – Μίλαν.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ