Μετράει αντίστροφα ο Σπαλέτι στη Νάπολι

Μετράει αντίστροφα ο Σπαλέτι στη Νάπολι

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, με το τέλος του πρωταθλήματος η Νάπολι θα ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση της Νάπολι για διαζύγιο με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, παρότι ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε τους «παρτενοπέι» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια.

Ο 64χρονος τεχνικός βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση της ομάδας και κυρίως μετον πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και όπως έχουν έρθει τα πράγματα φαντάζει αδύνατο να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου – Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πηγαίνει για πολλά πράγματα»

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η Νάπολι θα ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Σπαλέτι όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα το οποίο έχει δύο αγωνιστικές ακόμη για να ρίξει αυλαία.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση προπονητή και θέλουν να τελειώσουν άμεσα με τον διάδοχο για να μην χαθεί χρόνος ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ