Λάτσιο – Ρόμα 0-0

Λάτσιο – Ρόμα 0-0

Λάτσιο και Ρόμα «κόλλησαν» στο φτωχό 0-0 στο ντέρμπι της πρωτεύουσας αφήνοντας τους φιλάθλους τους μάλλον... ανικανοποίητους.

Η Λάτσιο είχε να διαχειριστεί τον αποκλεισμό από την Σάλτσμπουργκ στα προημιτελικά του Europa League. Η Ρόμα από πλευράς της το… παραλήρημα ενθουσιασμού που σκόρπισε στις τάξεις της, η νίκη – πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Champions League. Με το μυαλό ο καθείς στα… δικά του, λοιπόν, το ντέρμπι έμεινε στο 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά στο γκολ στο 37ο λεπτό, όταν ο Πέρες σημάδεψε το δοκάρι μετά την πάσα του Ναϊνγκολάν. Το ίδιο περίπου σκηνικό και στην επανάληψη. Οι Ρωμαίοι είχαν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Η Λάτσιο με πιο προσεκτική προσέγγιση προσπάθησε να βρει τους ανοιχτούς διαδρόμους αλλά μάταια.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ράντου, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Κώστας Μανωλάς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στη γάμπα. Το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος, αφού ο Στρακόσα στην εκπνοή φώναξε παρών σε κεφαλιά του Τζέκο ενώ στην επόμενη φάση ο Βόσνιος άσος σημάδεψε το δοκάρι. Έτσι οι δύο σύλλογοι της Ρώμης παρέμειναν ισόβαθμοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Λάτσιο: Στρακόσα, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ντε Φράι, Ράντου, Λούλιτς (59′ Ζορντάν Λουκακού), Λούκας Λέιβα, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φελίπε Άντερσον (59′ Λουίς Αλμπέρτο), Ιμόμπιλε (82′ Μπάστος).

Ρόμα: Άλισον, Μπρούνο Πέρες (82′ Ελ Σααραουί), Μανωλάς (74′ Φλορέντσι), Φάσιο, Ζουάν Ζεζούς, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν, Σικ (55′ Τζενγίζ Ουντέρ), Τζέκο.

https://www.youtube.com/watch?v=EEYjgsl4Uns

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ