Λάτσιο-Βενέτσια 1-0: Ο Ιμόμπιλε έγραψε ιστορία και έστειλε τη Λάτσιο στην 5η θέση

Λάτσιο-Βενέτσια 1-0: Ο Ιμόμπιλε έγραψε ιστορία και έστειλε τη Λάτσιο στην 5η θέση

Με γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε, η Λάτσιο επικράτησε της Βενέτσια και βρίσκεται στην ευρωπαϊκή ζώνη. Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λάτσιο στο ιταλικό πρωτάθλημα ο χαρισματικός επιθετικός.

Άλμα Ευρώπης έκανε η Λάτσιο μετά και τη νίκη επί της Βενέτσια (1-0). Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να βρίσκει δίχτυα, η ομάδα του Σάρι ανέβηκε στην 5η θέση με 49 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ιμόμπιλε έφτασε σε ακόμη ένα σπουδαίο κατόρθωμα με το αποψινό του τέρμα, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λάτσιο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίωρο, στο  34ο λεπτό, ο Ιμόμπιλε άνοιξε όμορφα στον Άντερσον που βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάενπαα αλλά πλάσαρε άστοχα.

Η Λάτσιο βρήκε το γκολ της νίκης στο 57΄. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ιμόμπιλε εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Λουίζ Φελίπε, Πάτρικ (78’ Λατσάρι), Ατσέρμπι, Χισάι, Λουίς Αλμπέρτο (84’ Μπάσιτς), Λέιβα, Σάβιτς, Τζακάνι (71’ Πέδρο), Ιμόμπιλε, Άντερσον

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Μάενπαα, Ματέιου (46’ Εμπουεχί), Χαπς, Μαντόλο, Καλντάρα, Αμπαντού, Τσρνιγκόι (64’ Κιγινέ), Μπούσιο (79’ Νάνι), Φιορντιλίνο (88′ Σίγκουρντσον), Οκερέκε, Ενσάμ (64’ Ανρί)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ