Αταλάντα – Λάτσιο 2-2

Χάρη σε γκολ του Ντε Ρουν στις καθυστερήσεις η Αταλάντα πήρε ισοπαλία 2-2 από την Λάτσιο και διατηρήθηκε στο +1 από την αντίπαλό της.

Στις καθυστερήσεις κατάφερε να μείνει όρθια η Αταλάντα στο παιχνίδι με την Λάτσιο και να διατηρήσει το +1 από την αντίπαλό της ενώ έπιασε και την Ρόμα στην τέταρτη θέση αλλά με ματς παραπάνω. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Ρωμαίοι, ισάριθμες ισοφάρισε η ομάδα του Μπέργκαμο για το τελικό 2-2.

Η Λάτσιο βγήκε άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό όταν ο Μούσο έβγαλε το πλασέ του Ιμόμπιλε αλλά ο Πέδρο πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 0-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως η Αταλάντα έκανε το 1-1 με όμορφη προσπάθεια και σουτ του Σαπάτα.

Στο 74′ ο Σάβιτς έκανε το γύρισμα για τον Ιμόμπιλε που πλάσαρε για το 1-2 αλλά η Αταλάντα είχε και πάλι την απάντηση. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαλινόβσκι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντε Ρουν πλάσαρε για το 2-2 δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζαπακόστα (83’ Πίκολι), Ντεμιράλ, Μέλε, Λοβάτο (67’ Σκαλβίνι), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (59’ Μαλινόβσκι), Κοουπμάινερς, Ίλιτσιτς (67’ Μουριέλ), Σαπάτα

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Χισάι, Λουίζ Φελίπε, Κατάλντι (77’ Λέιβα), Λουίς Αλμπέρτο (68’ Μπάσιτς), Πέδρο, Σάβιτς, Ιμόμπιλε (86’ Μουρίκι), Άντερσον (77’ Μόρο)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από