Κόντε : «Ο Λουκάκου τελευταία δεν ήταν καλός, αλλά με την Λάτσιο έδωσε απαντήσεις»

Κόντε : «Ο Λουκάκου τελευταία δεν ήταν καλός, αλλά με την Λάτσιο έδωσε απαντήσεις»

Ο προπονητής της Ίντερ μίλησε για τη νίκη επί της Λάτσιο και την εμφάνιση του Βέλγου επιθετικού.

Η Ίντερ επικράτησε της Λάτσιο, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Serie A. Ο Αντόνιο Κόντε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών, ενώ στάθηκε και στο επικείμενο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Παράλληλα, ο κόουτς των «Νερατζούρι» αναφέρθηκε και στον Ρομέλου Λουκάκου, υποστηρίζοντας πως έδωσε απαντήσεις στην αναμέτρηση με τους Ρωμαίους.

«Δείχνουμε σημαντική πνευματική δύναμη, έχουμε μια συνέπεια. Είμαι χαρούμενος, κυρίως για τους παίκτες μου. Αυτό, όμως, πρέπει να είναι σημείο εκκίνησης και όχι τερματισμού, γιατί αλλιώς θα ακυρώσουμε όλη τη δουλειά μας. Το επόμενο ματς είναι το ντέρμπι, είναι καλύτερα που θα πάμε ως πρωτοπόροι. Θα είναι ένα ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλες φιλοδοξίες» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς των «νερατζούρι» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λουκάκου.

«Ο Ρομέλου έδωσε μια σημαντική απάντηση, όπως και όλη η ομάδα. Ολοι ήταν καλοί, ο Λαουτάρο, ο Πέρισιτς, όλοι. Ο Ρομέλου δεν ήταν καλός στα τελευταία παιχνίδια αλλά είναι λογικό κι αυτό. Εμείς χρειαζόμαστε τον Ρομέλου που είδαμε σήμερα, επέστρεψε στο επίπεδό του. Χρειαζόμαστε αυτόν, όπως και όλους τους υπόλοιπους, με αυτό το πάθος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ