Λάτσιο – Ουντινέζε 3-0

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, η Λάτσιο νίκησε 3-0 την Ουντινέζε και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από την Ίντερ, ούσα πλέον μόνη τρίτη στον πίνακα της Serie A.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αυτό είναι όμως που μετράει. Το αποτέλεσμα του ματς και το αποτέλεσμα στη βαθμολογία. Με ένα αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο και από ένα στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου, η Λάτσιο επικράτησε 3-0 της Ουντινέζε και βρίσκεται πλέον μόνη της στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Σαμίρ στο 22′, με τον Νάνι να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 47′ και να σκοράρει σε δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2015 (τότε αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε). Από δημιουργός στο δεύτερο γκολ ο Φελίπε Άντερσον έγινε εκτελεστής και στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έφθασε τις 14 νίκες σε 21 αγώνες, έφθασε τους 46 βαθμούς και αποσπάστηκε στο +3 από την Ίντερ, πως στη 12η αγωνιστική ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Ρόμα. Οι Λατσιάλι μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, εκεί που βρέθηκαν για τελευταία φορά τη σεζόν 2007/08, όταν αντιμετώπισαν (και) τον Ολυμπιακό (1-1 εκτός, 1-2 εντός).

Οι 46 βαθμοί συγκομιδή μετά τους πρώτους 21 αγώνες πρωταθλήματος, συνιστούν μάλιστα ρεκόρ σε ΟΛΗ την ιστορία του συλλόγου, ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον Ιντσάγκι και τους ποδοσφαιριστές του, σε μια χρονιά μάλιστα που αποχώρησαν παίκτες όπως οι Κεϊτά Μπαλντέ, Λούκας μπίλια, Γουέσλεϊ Χόεντ και Έτριτ Μπερίσα.

https://www.youtube.com/watch?v=1aAUrg_znM8

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από