Κροατία – Ρωσία 1-0

Κροατία – Ρωσία 1-0

Χάρη σε ένα αυτογκόλ του Κουντριάσοφ στο 81' η Κροατία επικράτησε με 1-0 της Ρωσίας και έκλεισε θέση για το Κατάρ. Στα μπαράζ οι ηττημένοι που έχασαν την πρωτιά μέσα από τα χέρια τους.

Στο Κατάρ μέσω… αυτογκόλ η Κροατία. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς επικράτησε με 1-0 των Ρώσων στον τελικό πρόκρισης του ομίλου, χάρη σε αυτογκόλ του Κουντριάσοφ εννιά λεπτά πριν το τέλος και έκλεισε εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Στη δεύτερη θέση οι ηττημένοι που θα παίξουν στα μπαράζ.

Η Ρωσία είχε καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακά της, Σαράνοβ που κατέβασε ρολά και κρατούσε το μηδέν μέχρι και το 81′. Τότε και ύστερα από μία σέντρα του Σόσα από τα αριστερά ο Κουντιράσοφ μπερδεύτηκε και στην προσπάθειά του να διώξε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, προδομένος και από τον τραγικό αγωνιστικό χώρο.

Στα επόμενα λεπτά η Ρωσία προσπάθησε να βρει την ισοφάριση αλλά είχε μόνο μία καλή στιγμή, με τον Καραβάεβ στο 90+3’, αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα και τους Ρώσους να μην πιστεύουν πως χάθηκε αυτή η πρόκριση.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Γκρμπιτζ, Σόσα, Γιουράνοβιτς (75’ Μπρέκαλο), Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Πάσαλιτς (75’ Λιβάγια), Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κράμαριτς (86′ Στάνισιτς, Πέρισιτς, Βλάσιτς (58’ Πέτκοβιτς)

ΡΩΣΙΑ: Σαφόνοβ, Καραβάεβ, Ντιβέεβ, Ντζίκια, Κουντριάσοβ, Μπαρίνοβ, Γκολόβιν (56’ Τσιστιακόβ), Φόμιν (80’ Γκλεμπόβ), Μπακάεβ (78’ Μοστοβόι), Σμολόβ (57’ Ζόμπνιν), Ιόνοβ (57’ Ζαμπολότνι)

Μάλτα – Σλοβακία 0-6

Σλοβενία – Κύπρος 2-1

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ