Μπέρνλι – Λίβερπουλ 1-2

Μπέρνλι – Λίβερπουλ 1-2

Με ήρωα τον Ράγκναρ Κλαβάν, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης στο 95', η Λίβερπουλ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Μπέρνλι, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί.

Ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ που επικράτησε με σκορ 2-1 της Μπέρνλι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League με τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν, προσωρινά, στο 87′ και την ομάδα του Μερσεϊσάιντ να παίρνει εν τέλει τη νίκη με σκόρερ τον Ράγκναρ Κλαβάν στο 95′.

Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και από το πρώτο ημίχρονο. Εκείνο το χρονικό σημείο δεν έδειχνε σε τίποτα πως το εν λόγω ματς θα είχε χιτσκοκικό φινάλε, αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δύσκολα μπορούσαν να δημιουργήσουν καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι βαρετό και να έχει να προσφέρει μόνο δυνατές μονομαχίες και αψιμαχίες. Όμως, τα πράγματα στο δεύτερο μέρος άλλαξαν άρδην. Σε αυτό βοήθησε και το γκολ της Λίβερπουλ.

Ο Σαντιό Μανέ με πολύ ωραίο σουτ στο 61′ έστειλε την μπάλα εκεί, όπου ο γκολκίπερ της Μπέρνλι απλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να ρίξουν το ρυθμό, ώστε να πάρουν τη πρώτη τους νίκη για το 2018.

Όλα πήγαιναν καλά για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, μέχρι που ήρθε στο 87′ ο Γκούμντσον για να φέρει το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1. Ωστόσο, η Λίβερπουλ δεν τα παράτησε, συνέχισε να πιέζει για δεύτερο γκολ και εν τέλει δικαιώθηκε με τον Ράγκναρ Κλαβάν να χρίζεται σκόρερ στο 95′ και να δίνει μία νίκη με άρωμα θρίλερ στην ομάδα του.

Μπέρνλι: Πόπε, Μπάρτσλεϊ, Μι, Ταρκόβσκι, Τέιλορ, Ντεφούρ, Άρφιλντ (86′ Γουέλς), Κορκ, Γκούντμντσον, Χέντρικ (71′ Βόουκς), Μπάρνς.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλαβάν, Λόβρεν, Γκόμες, Άρνολντ, Βαϊντάλντουμ, Λαλάνα (86′ Μίλνερ), Τσάμπερλεϊν (96′ Ματίπ), Τσαν, Μανέ (72′ Φιρμίνο), Σολάνκε.

 Συνοπτικά τα υπόλοιπα ματς:
Λέστερ- Χάντερσφιλντ 3-0 (53′ Μαχρέζ, 61′ Σλιμανί, 93′ Αλμπράιτον)
Στόουκ- Νιούκαστλ 0-1 (72′ Πέρεζ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ