PREMIER LEAGUE

Ολοένα και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Φελίπε Κουτίνιο είτε στη μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα, είτε σ’ εκείνη του Καλοκαιριού να αφήνει τη Λίβερπουλ για χάρη της Μπαρτσελόνα.
Μάλιστα, τ’ αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Κόκκινοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες επαφές με τον Μάνουελ Λαντσίνι, ώστε να τον φέρουν στο Άνφιλντ και ν’ αναπληρώσει το επερχόμενο κενό που θ’ αφήσει πίσω του ο Βραζιλιάνος χαφ.
Σύμφωνα με τη «Sun» η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να δώσει στη Γουέστ Χαμ για χάρη του 40 εκατομμύρια λίρες. Όμως, η ομάδα του Λονδίνου πιστεύει πολύ στις ικανότητες του παίκτη της και δεν είναι πρόθυμη ν’ απαντήσει άμεσα θετικά, αφού θέλει κάτι παραπάνω από τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ όσον αφορά το χρηματικό αντάλλαγμα.