Κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού για την Μάντσεστερ Σίτι!

Κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού για την Μάντσεστερ Σίτι!

Ο πρόεδρος και επικεφαλής του ελεγκτικού σώματος της UEFA επιβεβαίωσε ότι οι Πολίτες κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας της κατάφωρης παραβίασης του Financial Fair Play.

Οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν με αγωνία το μεγάλο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ με φόντο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και γιατί όχι το πρωτάθλημα της σεζόν. Παράλληλα όμως οι Times αποκαλύπτουν ένα ρεπορτάζ σχετικά με το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδα του Πεπ Γκουρδιόλα το οποίο κάθε άλλο, παρά ευοίωνο είναι!

Συγκεκριμένα, το διεθνές Μέσο υποστηρίζει ότι ο κορυφαίος παράγοντας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε στο βελγικό περιοδικό Sport and Strategy ότι οι Γαλάζιοι του Μάντσεστερ κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League εξαιτίας παραβιάσεων των κανονισμών για το Financial Fair Play!

«Αν αυτά που γράφονται για την Μάντσεστερ Σίτι επαληθευτούν, τότε πιθανότατα θα υπάρξει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην πλέον βαριά τιμωρία που είναι ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» δήλωσε ο Υβ Λατέρν, ο οποίος είναι πρόεδρος και επικεφαλής του ανεξάρτητου σώματος οικονομικού ελέγχου της UEFA!

Η Σίτι βρίσκεται στο… μάτι του κυκλώνα για πολλές παραβιάσεις των κανονισμών και συγκεκριμένα για ένα ποσό ύψους 60 εκατομμυρίων που παρουσιάστηκαν ως έσοδα από χορηγίες που υποτίθεται ότι θα προέρχονταν από την αεροπορική εταιρεία Etihad, αλλά στην πραγματικότητα προέρχονται από την ιδιοκτήτρια εταιρεία Abu Dhabi United Group.

Από πλευράς Σίτι δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη τοποθέτηση σχετικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πιθανότατα αύριο (04/01) μετά δηλαδή το ντέρμπι οι ιθύνοντες αντιδράσουν.

https://twitter.com/TeleFootball/status/1080890284190416897

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ