Αγωνία στην Μπέρνλι, τραυματίστηκε ο Γκούντμουντσον

Ο Ισλανδός εξτρέμ στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει μία σέντρα στο παιχνίδι με τη Φούλαμ ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή από τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας, Σον Ντάις.

Πρόβλημα για την Μπέρνλι ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Europa League, καθώς στο 19’ λεπτό του παιχνιδιού με τη Φούλαμ τραυματίστηκε ο Γιόχαν Γκούντμουντσον και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Ισλανδός εξτρέμ στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει μία σέντρα ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή από τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας, Σον Ντάις, ο οποίος τον αντικατέστησε αμέσως με τον Τέιλορ.  Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό, γεγονός που δημιουργεί πονοκέφαλο στον προπονητή της Μπέρνλι ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Ο Γκούντμουντσον είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της αγγλικής ομάδας και ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Σον Ντάις. Ο Ισλανδός τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο 27χρονος άσος είχε αγωνιστεί ως βασικός στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» και ο προπονητής της Μπέρνλι «πόνταρε» πολλά πάνω του ενόψει του επαναληπτικού με τους Πειραιώτες. Πλέον, περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δει αν θα τον έχει διαθέσιμο για το ματς της Πέμπτης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από