
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Λίβερπουλ και Φαν Ντάικ ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου με τους «ρέντς».
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ για ακόμα δύο χρονιά
Ο Ολλανδός αμυντικός, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη ανανέωση για τους «κόκκινους» μετά τον Μοχάμεντ Σαλάχ, όπου θα είναι και αυτός για ακόμα δύο χρόνια κάτοικος Λίβερπουλ.
Ο Φαν Νταικ στην Λίβερπουλ βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2018 με μεταγραφή από την Σαουθάμπτον ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, κατακτώντας με τους «κόκκινους», ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ένα Champions League και ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων.
🚨 Virgil van Dijk will sign his new deal at Liverpool valid until June 2027 very soon, agreement done.
All details of the contract have been sealed, also approved by the laywers and VVD will put pen to paper before end of the season.
Two more years. Salah + Virgil, confirmed. pic.twitter.com/EcWqZn2SMf
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 11, 2025
Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, σε 313 εμφανίσεις με την φανέλα των «κόκκινων» έχει σκοράρει 26 γκολ και έχει «μοιράσει» 13 ασίστ.
Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως κανένας άλλος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ δεν έχει μετρήσει 171 νίκες σε 313 εμφανίσεις του και έτσι ο Φαν Ντάικ είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει αυτό το επίτευγμα.