«Παγωμάρα» ανάμεσα στους παίκτες της Λίβερπουλ και τον Αλεξάντερ Άρνολντ (vid)

«Παγωμάρα» ανάμεσα στους παίκτες της Λίβερπουλ και τον Αλεξάντερ Άρνολντ (vid)

Οι παίκτες της Λίβερπουλ φαίνεται να μην πήραν και πολύ καλά τις φήμες για συμφωνία ανάμεσα στον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αμηχανία φαίνεται πως υπάρχει στις τάξεις της Λίβερπουλ, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητα για συμφωνία του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, φίλοι των Reds με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, θεωρούν πως υπάρχει… παγωμάρα ανάμεσα στον Άγγλο διεθνή και τους συμπάικτες του.

Διαβάστε επίσης: Μπιανκόν: Γενέθλια με δώρο την κούπα και… φιλάκια (vids)

Συγκεκριμένα, ο Αλεξάντερ Άρνολντ χαιρετά τους Χάκπο, Μακ Άλιστερ και Σόμποσλαϊ, κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις, αλλά εκείνοι δεν είναι και ιδιαίτερα… θερμοί απέναντί του.

«Ψυχρές» χειραψίες με τους συμπαίκτες του ο Αλεξάντερ Άρνολντ

Κάπως έτσι, οι φίλοι της Λίβερπουλ θεωρούν πως οι συμπαίκτες του δεν αισθάνονται και πολύ άνετα με την επιλογή του Άγγλου μπακ να συμφωνήσει με τη Ρεάλ και επικαλούνται «τυπικές» χειραψίες και «ψυχρές εκφράσεις προσώπων». Μένει να φανεί τους επόμενους μήνες αν και πόσο αληθεύουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων, που «στέλνουν» το καλοκαίρι τον Αλεξάντερ Άρνολντ στη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ