Αποθέωση του Γκουαρντιόλα στη Νότιγχαμ: «Εντυπωσιακό αυτό που έχουν κάνει μέχρι τώρα»

Αποθέωση του Γκουαρντιόλα στη Νότιγχαμ: «Εντυπωσιακό αυτό που έχουν κάνει μέχρι τώρα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έβγαλε το καπέλο στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα εκπληκτικά φετινά της κατορθώματα...

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τεθεί από πολύ νωρίς εκτός μάχης για τον τίτλο της Premier League με τη Λίβερπουλ να τον έχει αγκαλιάσει σχεδόν και με τα δύο χέρια.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η ομάδα του έχουν δύσκολο έργο την ερχόμενη αγωνιστική καθώς αντιμετωπίζουν μια από τις πιο σταθερές ομάδες της φετινής Premier, τη Νότιγχαμ που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Καταλανός έβγαλε το καπέλο στη Φόρεστ, αποθεώνοντάς την για την έως τώρα πορεία της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα κλειδώσει πρώτη θέση ο Ολυμπιακός και τετράδα ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα των «αιωνίων» στη Euroleague

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα:

Όταν είσαι τρίτος στη βαθμολογία μετά από 8, 10 αγωνιστικές, είναι εντάξει. Όταν όμως είσαι τρίτος με 11 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, τότε έχεις κάνει πραγματικά καλά. Εντυπωσιακά θα έλεγα.

Η Νότιχαμ αμύνεται εξαιρετικά, είναι οργανωμένη και επιθετική. Οι παίκτες της μπροστά είναι πολύ επικίνδυνοι και αυτό που κάνουν ο Ελάνγκα και ο Γκιμπς-Γουάιτ είναι κάτι το μοναδικό.

Εμείς είμαστε σε μία θέση (4η) που δεν είναι ιδανική, αλλά δεν είναι άσχημη. Η κατάσταση δεν είναι στα χέρια και χρειάζεται να παλέψουμε για την έξοδο στο Champions League.

Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για αυτή τη διοργάνωση αλλά αν δεν συμβεί αυτό δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Αν δεν τα καταφέρουμε θα σημαίνει πως δεν είμαστε αρκετά καλοί και οι άλλες ομάδες το αξίζουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ