Το «Al Jazeera» σχολίασε την μετακίνηση του Στέφανου Τζίμα στην Μπράιτον και την χαρακτήρισε ως την πιο περίεργη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου
Ο Στέφανος Τζίμας είπε το «ναι» στην Μπράιτον και την Premier League, με τους «γλάρους» να ανακοινώνουν την Δευτέρα (3/2) την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού. Μάλιστα όπως είναι φυσιολογικό σε αυτό το επίπεδο, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.
Διαβαστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη από τον Μεντιλίμπαρ: Αυτή είναι η εντεκάδα του ντέρμπι (pic)
Μεταξύ άλλων, το σχόλιο του, για την μετακίνηση του 19χρονου από την αγγλική ομάδα , έκανε και το «Al Jazzera». Το αραβικό μέσω χαρακτήρισε την μεταγραφή ως την πιο περίεργη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Βέβαια, το σχόλιο βασίζεται στον τρόπο που ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ των τριών εμπλεκόμενων ομάδων. Η Νυρεμβέργη αγόρασε τον Τζίμα από τον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια τον πούλησρ στην Μπράιτον, για να επιστρέψει στην ομάδα του Κλόζε, ως δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν.