Πάει για Αμορίμ η Γιουνάιτεντ, έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα στην Σπόρτινγκ!

Πάει για Αμορίμ η Γιουνάιτεντ, έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα στην Σπόρτινγκ!

Ο Ρούμπιν Αμορίμ φαίνεται πως είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα του στην Σπόρτινγκ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αποτελεί – επιτέλους – παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ήδη αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί για την αντικατάσταση του Ολλανδού τεχνικού, μεταξύ των οποίων αυτά των Τσάβι και Τόμας Φρανκ.

Αυτός όμως που φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτό αναφέρει το «Athletic» και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Ορνστάιν, που αποκάλυψε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να πληρώσουν τη ρήτρα του 39χρονου τεχνικού στην πορτογαλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η ταυτότητα του Ολυμπιακού και ο «καθρέφτης»

Το συγκεκριμένο ποσό είναι στα δέκα εκατ. ευρώ (οι Πορτογάλοι λένε 20 εκατ.) και σίγουρα για τη Γιουνάιτεντ δεν αποτελεί κάποιο σπουδαίο εμπόδιο. Θυμίζουμε πως ο Αμορίμ είχε συνδεθεί έντονα το καλοκαίρι με τη Λίβερπουλ ως πιθανός διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ ενώ έχει ακουστεί ξανά για τη Γιουνάιτεντ στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Αμορίμ κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα με την Σπόρτινγκ ενώ και φέτος έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικό ξεκίνημα στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, τα «λιοντάρια» είναι και πάλι στην κορυφή με 9Χ9 και συντελεστή γκολ 30-2. Εξαιρετικά τα πάει η Σπόρτινγκ όμως και στο Champions League όπου έχει επτά βαθμούς σε τρία ματς στη League Phase.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ