Ο Ρόδρι τη Χρυσή Μπάλα, δεν πάει στο Παρίσι ο Βινίσιους!

Ανατροπή δεδομένων, καθώς ο Ρόδρι θα είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής Χρυσής Μπάλας - Δεν ταξιδεύει στο Παρίσι ο Βινίσιους.

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Ο Ρόδρι θα είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής Χρυσής Μπάλας και η αντιπροσωπεία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ταξιδεύει στο Παρίσι. Παρά τα τελευταία δημοσιεύματα και τις διαρροές που ήθελαν τον Βινίσιους να κατακτά τη Χρυσή Μπάλα, εντέλει το βαρύτιμο τρόπαιο θα καταλήξει στα χέρια του ισπανού μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι!

Η «Marca» αναφέρει μάλιστα πως ο Βινίσιους δεν πρόκειται να ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα, προφανώς χολωμένος με την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Ο Βραζιλιάνος είχε πειστεί πως θα ήταν ο διάδοχος του Μέσι, κάτι που φάνηκε και στην αντιπαλότητά του με τον Γκάβι, όταν ο τελευταίος του έδειξε τα τέσσερα δάκτυλά του, που αντιστοιχούσαν στα γκολ της Μπάρτσα στο τελευταίο clasico. Η Βινίσιους αντέδρασε λέγοντας του πως «εγώ έχω τη Χρυσή Μπάλα».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μέσα ο Γκος για Ρεάλ

Το ναυλωμένο αεροπλάνο που θα μετέφερε 50 μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι, δεν απογειώθηκε στις 3 το μεσημέρι τοπική ώρα από το αεροδρόμιο Adolfo Suarez, μετά τις πληροφορίες που έφτασαν από τη γαλλική πρωτεύουσα για τον τελικό νικητή.

Η Βασίλισσα έχει 11 υποψήφιους για τα βραβεία του France Football και της UEFA. Εκτός του Βινίσιους υποψήφιοι είναι οι Μπέλιγχαμ, Βαλβέρδε, Κρος, Καρβαχάλ, Εμπαπέ και Ρούντιγκερ, ενώ ο Αντσελότι είναι μεταξύ των υποψήφιων για το βραβείο του καλύτερου προπονητή.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από