«Τελείωσε» τον Τεν Χαγκ η Γιουνάιτεντ! (pics)

«Τελείωσε» τον Τεν Χαγκ η Γιουνάιτεντ! (pics)

Η ήττα από την Γουέστ Χαμ φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Έρικ Τεν Χαγκ τέλος! Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γουέστ Χαμ με 2-1 φαίνεται πως ήταν το «κύκνειο άσμα» του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι ιθύνοντες την Γιουνάιτεντ επέλεξαν να προχωρήσουν στην απόλυση του Τεν Χαγκ μετά από την συνεχόμενη κακή εικόνα της ομάδας. Το γεγονός επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της και η ίδια η ομάδα του Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης: Νέα ήττα της Μπάρτσα πριν τον Ολυμπιακό (103-96, vid)

Η σχετική ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ αναφέρει: «Ο Έρικ τεν Χαχ άφησε τον ρόλο του προπονητή της πρώτης ομάδας ανδρών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Έρικ διορίστηκε τον Απρίλιο του 2022 και οδήγησε τον σύλλογο σε δύο εγχώρια τρόπαια, κερδίζοντας το Κύπελλο Carabao το 2023 και το Κύπελλο Αγγλίας το 2024.

Είμαστε ευγνώμονες στον Έρικ για όλα όσα έκανε κατά τη διάρκεια του χρόνου του μαζί μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μέλλον. Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ θα αναλάβει την ομάδα ως προσωρινός προπονητής, με την υποστήριξη της τρέχουσας προπονητικής ομάδας, ενώ θα προσληφθεί μόνιμος προπονητής».

Στον πάγκο ως προσωρινός προπονητής μέχρι νεοτέρας θα κάθεται ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, που ήταν και ο άμεσος συνεργάτης του μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ