Έβερτον – Φούλαμ 1-1: Έσωσαν τον βαθμό στο τέλος τα «ζαχαρωτά»

Η Φούλαμ αν και κρατούσε ένα σπουδαίο τρίποντο στα «χέρια» της δεν υπολόγισε στον Μπέτο που έφερε το παιχνίδι στα «ίσα» στο 90+4.

Έβερτον και Φούλαμ διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο Γκούντισον Παρκ με τους γηπεδούχους να «ψάχνουν» ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και τους φιλοξενούμενους να θέλουν την «επιστροφή» στα θετικά αποτελέσματα στην 9η αγωνιστική Premier League.

Διαβάστε επίσης: MVP της αγωνιστικής στην Euroleague o Τι Τζέι Σορτς

Ο αγώνας είχε πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες με την Έβερτον να βρίσκει το γκολ στο 32΄με τον Κάλβερτ –Λιούιν αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά και την βοήθεια του VAR. Σε εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο αγώνας μετατράπηκε σε ένα επιθετικό μονόλογο της Φούλαμ χωρίς όμως να βρίσκει ανταπόκριση με κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν αυτό που έψαχναν και άνοιξαν το σκορ με τον άλλοτε «εφοπλιστή» Άλεξ Ιγουόμπι. Σαν σε επαναλήψη του πρώτου μέρους μόλις η μια ομάδα βρήκε δίχτυα (αν και μόνο στην περίπτωση της Φούλαμ μέτρησε του γκολ)  η άλλη αρχισε και πάλι να ανεβάζει στροφές.

Ο χρόνος περνούσε και όλα έδειχναν ότι η Φούλαμ θα βάλει τέλος στο αήττητο σερί της Έβερτον και θα επιστρέψει στα δικά της θετικά αποτελέσματα αλλά ο Μπέτο είχε αντίθετη άποψη.

Ο 26χρονος επιθετικός από τη Γουϊνέα Μπισάου μπήκε στο παιχνίδι στο 81′  και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για την Έβερτον «γράφοντας» το τελικό 1-1 στο Γκούντισον Παρκ.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Έβερτον έφτασε στην 15η θέση με 9 βαθμούς ενώ η Φούλαμ είναι 10η με 12 βαθμούς.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από