Μίλησε για το μέλλον του στη Σίτι ο Χάαλαντ

Μίλησε για το μέλλον του στη Σίτι ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι και μίλησε για αυτό...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκάλυψε πως δεν έχει ζητήσει να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι και ανέφερε πως συζητούν για την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του.

Είναι αλήθεια ότι ο Νορβηγός επιθετικός ανά πάσα στιγμή και σε όλες τις ομάδες που έχει μέχρι τώρα είχε πάντα την επιλογή να επιλέξει τη στιγμή της αποχώρησης, υπογράφοντας ρήτρες αποδέσμευσης, όπως για παράδειγμα συνέβη στο Σάλτσμπουργκ και τη Ντόρτμουντ.

Όμως τα πράγματα στη Σίτι είναι διαφορετικά και ο παίκτης δεν θα επιλέξει να φύγει από την ομάδα σε μία περίοδο δύσκολη για το κλαμπ εξωαγωνιστικά. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους πολίτες έχει επίσης μία ρήτρα αποχώρησης που φτάνει τα 70 εκατομμύρια, όμως δεν ισχύει για όλους. Οι αγγλικές ομάδες θα πρέπει να δώσουν αρκετά παραπάνω για τον αποκτήσουν εαν θέλουν. Η ρήτρα φορά κυρίως ομάδες εκτός Αγγλίας.

Για την ώρα πάντως, ο «Cyborg» δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τους Πολίτες. Την ίδια ώρα τόσο η Ρεάλ, όσο και η ΜΝπαρτσελόνα φέρονται ως υποψήφιες ομάδες για να κινηθούν για την απόκτησή του, εάν και εφόσον ο ίδιος επιλέξει να αποχωρήσει από την Αγγλία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ