Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Γουντ…

Ένα γκολ του Γουντ ήταν αρκετό ώστε η Νότιγχαμ Φόρεστ να επικρατήσει με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία ματς.

Πρώτη εντός έδρας νίκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ που επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «City Ground» για την 8η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρία ματς χάρη σε ένα γκολ του Γουντ στο δεύτερο μέρος και πλησιάσε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο 5ο λεπτό ο Εζέ πλάσαρε λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 14′ ο Σελς έβγαλε σουτ του Ενκετιά και στο 16′ ο Άντερσον από καλή θέση πλάσαρε πάνω στον Χέντερσον. Στο επόμενο λεπτό ο Λέρμα έσωσε πάνω στην γραμμή μετά από κεφαλιά του Γουντ και στο 20′ το απίθανο σουτ του Ενκετιά βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Δύο λεπτά μετά δοκάρι είχε και η Νότιγχαμ δοκάρι σε κεφαλιά του Γέιτς.

Διαβάστε επίσης: Ο πάγκος του Ολυμπιακού, η απόφαση που μετάνιωσε ο Μεντιλίμπαρ, οι έτοιμοι Ζέλσον, Γουίλιαν και η προπόνηση στο… Μάλμε

Ο Σέλς έδιωξε εντυπωσιακά σε σουτ του Εζέ στο 53′ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Χιουζ πλάσαρε πάνω σε αντίπαλο μετά από τρομερή ενέργεια και γύρισμα του Ενκετιά από τα αριστερά. Τελικά στο 65′ η Φόρεστ σκόραρε όταν ο Γουντ με ωραίο σουτ νίκησε τον Χέντερσον και έγραψε το 1-0. Στο 70′ ο Χέντερσον έσωσε με το πόδι μετά από σουτ του Άντερσον και στο 81′ o Σελς κράτησε το μηδέν με σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Σλουπ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς, Μουρίγιο, Άινα, Μιλένκοβιτς, Μορένο (78’ Μοράτο), Γέιτς, Ντομίνγκεθ, Άντερσον (78’ Ουίλιαμς), Χάντσον Οντόι (84’ Σόσα), Ελάνγκα (63’ Ζότα), Γουντ (84’ Αβονίγι)

Κρίσταλ Πάλας: Χέντερσον, Μουνιόθ, Κακρουά, Γκουεχί, Τσαλομπά, Μίτσελ (74’ Σαρ), Χιουζ (74’ Σλουπ), Λέρμα, Καμάντα (88′ Αγκμπινόνε), Ενκετιά (66’ Ματετά), Εζέ.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 4-1
Σαουθάμπτον – Λέστερ 2-3
Νιουκάστλ – Μπράιτον 0-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1
Ίπσουιτς – Έβερτον 0-2
Φούλαμ – Άστον Βίλα 1-3
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-0
Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Λίβερπουλ – Τσέλσι 2-1
Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Η βαθμολογία της Premier League:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από