Φαν Ντάικ: «Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί»

Φαν Ντάικ: «Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί»

Οι συζητήσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει, αλλά η κατάληξη δεν είναι σίγουρη σύμφωνα με τον Ολλανδό στόπερ.

Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, δήλωσε πως βρίσκεται ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός διάγει αισίως την έβδομη χρονιά του στο «Ανφιλντ», όπου μετακόμισε το 2018, προερχόμενος από τη Σαουθάμπτον, και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας, η οποία κατέκτησε στο διάστημα αυτό ένα Champions League, ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και δύο League Cup Αγγλίας, καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

«Μπορώ να πω ότι υπάρχουν εν εξελίξει συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους. Ξεκίνησαν, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον» δήλωσε ο 33χρονος σέντερ μπακ και πρόσθεσε: «Όλη μου η εστίαση είναι στη Λίβερπουλ, στο να κερδίσουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και τίποτα άλλο. Αισθάνομαι πολύ καλά, σωματικά και πνευματικά, και περνάω καλά. Είμαι απόλυτα δεσμευμένος στη Λίβερπουλ και στο να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά».

Διαβάστε επίσης: Αριθμητική δημοτικού και τα κανονάκια που οφείλει να φυλάει ο Μεντιλίμπαρ…

Ο Φαν Ντάικ είναι ένας από τους τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, μαζί με τον Μο Σαλάχ και τον Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ, που έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Στις αρχές της σεζόν, ο νέος προπονητής των «κόκκινων», Άρνε Σλοτ, είχε δηλώσει ότι οι τρεις παίκτες θα πρέπει να «κερδίσουν» τα νέα συμβόλαιά τους, μέσα από τις εμφανίσεις τους τη φετινή χρονιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ