Φενέρ και Ριάνα δίνουν τα «χέρια» για προωθητικό deal με ποσό ρεκόρ

Φενέρ και Ριάνα δίνουν τα «χέρια» για προωθητικό deal με ποσό ρεκόρ

Φενέρμπαχτσε και Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι έτοιμοι να «κλείσουν» προωθητικό deal με την Ριάνα και τον σύζυγό της ASAP Rocky με απολαβές για τον σύλλογο που θα φτάσουν τα 50 εκ. ευρώ.

Μπορεί η περίοδος των μεταγραφών να έκλεισε αλλά η Φενερμπαχτσέ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν σταματούν να κοιτούν για τα καλύτερα δυνατά deal προς όφελος του συλλόγου.

Όπως είναι προφανές, δεν πρόκειται για κάποια αγωνιστική προσθήκη, ούτε για αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας αλλά για μια συμφωνία που θα προσθέσει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό έχασε ο Ολυμπιακός στην Πόλη: Το «μπλακ άουτ», τα τρία κομβικά λάθη και το μεγάλο ταλέντο της Εφές (vid)

Η τούρκικη ομάδα έχει προσεγγίσει την δημοφιλή ποπ τραγουδίστρια Ριάνα, καθώς και τον σύζυγό της A$AP Rocky, επίσης γνωστό Αμερικανό ράπερ.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία προκειμένου το ζευγάρι να πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη και να παρακολουθεί παιχνίδια της ομάδας, αλλά και να αναρτά φωτογραφίες με φανέλες της Φενέρμπαχτσε στους λογαριασμούς του στα social media.

Το deal αναμένεται να αποφέρει το ποσό-ρεκόρ των 50 εκατομμυρίων ευρώ στη Φενέρ, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν το ποσό που θα λάβουν οι δύο μουσικοί αστέρες ως μέρος της συμφωνίας. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως ο τουρκικός σύλλογος θα κάνει το όνομά του να ακουστεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ