Σλοτ: «Οι παίκτες μου έχουν συνηθίσει να συνδέονται με όλες τις κορυφαίες ομάδες»

Ο Άρνε Σλότ ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές του μένουν ανεπηρέαστοι από τις μεταγραφικές φήμες και το ενδιαφέρον άλλων μεγάλων συλλόγων.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, δεν επηρεάζεται από τις αυξανόμενες εικασίες για το μέλλον του στην ομάδα της Premier League και είναι πλήρως επικεντρωμένος στα καθήκοντά του στον αγωνιστικό χώρο, δήλωσε ο Άρνε Σλοτ.

Ο 26χρονος Άγγλος δεξιός μπακ έχει «συνδεθεί» με μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης με το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ να λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο Αλεξάντερ-Αρνολντ τον περασμένο μήνα είπε ότι η κατάσταση του συμβολαίου του δεν θα αποτελέσει δημόσια συζήτηση.

Διαβάστε επίσης: Δυνατές αναμετρήσεις σε Περιστέρι, Βόλο και Λαμία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Super League

Ο Άγγλος διεθνής  κέρδισε το Champions League, την Premier League, το FA Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μεταξύ άλλων σημαντικών διακρίσεων από τότε που έκανε το ντεμπούτο του για την ομάδα της Λίβερπουλ το 2016.

Ο αρχηγός Βιρτζίλ φαν Ντάικ και ο εξτρέμ Μοχάμεντ Σαλάχ ολοκληρώνουν επίσης τα συμβόλαιά τους στο τέλος της σεζόν.

«Νομίζω ότι υποτιμάτε τους παίκτες μας. Αυτοί οι παίκτες έχουν συνηθίσει να συνδέονται με όλες τις κορυφαίες ομάδες σε καθημερινή βάση, είτε έχουν συμβόλαια είτε όχι», είπε ο Σλοτ στους δημοσιογράφους ενόψει της αυριανής (20/10) εντός έδρας αναμέτρησης της Premier League με την Τσέλσι.

«Αν νομίζετε ότι επηρεάζονται από αυτό το ενδιαφέρον, τότε δεν αποδέχεστε πόσο δυνατοί είναι διανοητικά. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Αυτό είναι μέρος αυτού του κόσμου στον οποίο ζούμε. Απλώς εστιάζουν σε αυτό που έχετε να κάνουμε. Ίσως, αν είσαι 17 ή 18 ετών, θα μπορούσε να είναι δύσκολο για σένα. Αλλά ο Τρεντ έχει κερδίσει το πρωτάθλημα, έχει κερδίσει το Champions League, ο Βιρτζίλ και ο Μο το ίδιο. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για αυτούς να παίζουν και αυτό βλέπουμε αυτή τη στιγμή γιατί παίζουν πολύ καλά».

Η Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της Premier League με 18 βαθμούς σε επτά αγώνες, υπέστη ένα πλήγμα με το βασικό της τερματοφύλακα Άλισον Μπέκερ να αντιμετωπίζει τραυματισμό.

Ο Άρνε Σλοτ είπε ότι περιμένει τον 32χρονο Βραζιλιάνο διεθνή να επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα:
«Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι πάντα δύσκολο να γνωρίζεις πώς θα πάει ένας τραυματισμός στα πρώτα στάδια, οπότε μπορούμε να απαντήσουμε καλύτερα σε αυτή την ερώτηση σε δύο ή τρεις εβδομάδες», πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από