Στην αντεπίθεση ο Τεν Χαγκ: «Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται μόνο από τα ΜΜΕ»

Στην αντεπίθεση ο Τεν Χαγκ: «Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται μόνο από τα ΜΜΕ»

Με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης τα έβαλε ο Έρικ Τεν Χαγκ, υποστηρίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να τον βλέπει ως τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση του προπονητή.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Έρικ Τεν Χαγκ, σχετικά με τα όσα ακούγονται για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό τεχνικό να τα βάζει με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Στις αρχές της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων είχε εξάωρη συνάντηση παρουσία και του ίδιου του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ωστόσο η απόφαση που πάρθηκε ήταν να συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ο Τεν Χαγκ.

Διαβάστε επίσης: Τα… γελάκια του Μπαρτζώκα με τον Μιγιάτοβιτς, οι αγκαλιές των Γάλλων και το εντυπωσιακό γήπεδο της Εφές (vid)

Έτσι λοιπόν ο Έρικ Τεν Χαγκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή (18/10) μίλησε για τα όσα ακούγονται και το αν τον επηρεάζουν. «Όχι, ο θόρυβος προέρχεται μόνο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από κάποιους από εσάς, όχι από όλους, που δημιουργούν ιστορίες και παραμύθια, φέρνοντας ψέματα, επειδή ξέρω ότι είμαστε στην σελίδα όλοι μέσα σε αυτόν τον σύλλογο.

Το είπα πριν από τη διακοπή, αλλά αρκετοί δημοσιογράφοι μάλλον δεν με πίστεψαν. Μέσα στον σύλλογο, επικρατεί ηρεμία και ησυχία. Επιμένουμε στο σχέδιο και είμαστε πολύ πεπεισμένοι ότι θα έχει επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ