Ο Πακετά ζητάει από την FA να διερευνήσει διαρροές από την υπόθεσή του

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του

Ο μέσος της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά, ζήτησε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), να διερευνήσει πώς διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες από την υπόθεσή εναντίον του, για υποτιθέμενες παραβιάσεις των κανόνων στοιχηματισμού.

Ο Πακετά κατηγορήθηκε τον Μάιο ότι σκόπιμα επιδίωξε να λάβει κίτρινη κάρτα κατά τη διάρκεια τεσσάρων αγώνων της Premier League το 2022 και το 2023, προκειμένου ένα ή περισσότερα άτομα να επωφεληθούν από τα στοιχήματα.

Διαβάστε επίσης: IFFHS: Κορυφαία ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

«Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος που διάβασα πρόσφατα παραπλανητικά και ανακριβή άρθρα του Τύπου, που δημοσιεύθηκαν τόσο στην Αγγλία όσο και στη Βραζιλία, τα οποία ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν πληροφορίες για την υπόθεσή μου», ανέφερε η Πακετά σε δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ανησυχώ επίσης ότι, αν και είναι ψευδή και παραπλανητικά, αυτά τα άρθρα προέρχονται σαφώς από άτομο κοντά στην υπόθεση. Οι διαδικασίες της FA υποτίθεται ότι είναι εμπιστευτικές.

Έχω δώσει, ως εκ τούτου, εντολή στους δικηγόρους μου να γράψουν στην FA για να ζητήσουν να διεξαγάγουν διεξοδική έρευνα για το πώς οι πληροφορίες για την υπόθεση, ακόμη και αν είναι ανακριβείς, βρίσκουν το δρόμο τους στον δημόσιο τομέα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από