Σενάρια αποχώρησεις Ράσφορντ και Άντονι από την Γιουνάιτεντ

Σενάρια αποχώρησεις Ράσφορντ και Άντονι από την Γιουνάιτεντ

Μεταγραφικές εξελίξεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς δημοσιεύματα θέλουν τους Μάρκους Ράσφορντ και Άντονι να βρισκονται στην πόρτα της εξόδου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται την ανανέωση της ομάδας με σκοπό την αλλαγή στην αγωνιστική της εικόνα και η βασικότερη προυπόθεση για να καταφέρει να φέρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές είναι να δημιουργηθούν το «κενά» στο ρόστερ της.

Oι «κόκκινοι διάβολοι» σκέφτονται το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκους Ράσφορντ, με αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως και ο Αγγλος επιθετικός δεν αποκλείει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν επανέρχεται για την απόκτηση του, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όπως σχετικά υποστηρίζει η αγγλική ιστοσελίδα «TeamTalk».

 Διαβάστε επίσης: Ο Ντιφαλά ορίστηκε στο Εφές – Ολυμπιακός

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η πρωταθλήτριας Γαλλίας επανέρχεται και ετοιμάζει πρόταση 70 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Αγγλο σταρ. Η Παρί ήδη έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του και προσφέρει στον διεθνή επιθετικό πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 500 χιλιάδες λίρες, κατά 20% αύξηση των τωρινών αποδοχών του στη Γιουνάιτεντ, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει τρόπο για να «ξεφορτωθεί» και τον Αντονι.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός κόστισε περίπου 90 εκατ. ευρώ, ερχόμενος από τον Αγιαξ, αλλά έχει απογοητεύσει και η Γιουνάιτεντ θέλει να τον παραχωρήσει, αρχικά ως δανεικό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun». Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο ατζέντης του Αντονι είναι ξανά σ’ επαφές με τη Φενέρπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ