Άντονι: Ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άντονι: Ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμος να περάσει την πόρτα της εξόδου του «Ολντ Τράφορντ» είναι ο Άντονι καθώς οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προτίθενται να του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ξεφορτώσει τον Άντονι και ελπίζει να εξασφαλίσει 40 εκατομμύρια λίρες για το αποτυχημένο της Βραζιλίας.

Ο εξτρέμ, που υπέγραψε από τον Άγιαξ το πρώτο καλοκαίρι του Έρικ τεν Χαχ , ήταν μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου. Η τεράστια αμοιβή των 86 εκατομμυρίων λιρών προς τον Άγιαξ, σε συνδυασμό με την έλλειψη επιστροφής του στο γήπεδο, τον καθιστούν μία από τις χειρότερες αγορές στην ιστορία της Premier League.

Ο Άντονι έχει ξεφύγει από τη σειρά καθώς η υπομονή των «κόκκινων διαβόλων» εξαντλείται και ο σύλλογος είναι ήδη έτοιμος να τον βγάλει από τα βιβλία του παρά την τεράστια επένδυσή που έκανε. Η «Daily Mail» αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ θα «κοιτούσε» ακόμα και τον δανεισμό του 24χρονου τον Ιανουάριο ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η ελπίδα τους είναι ότι μια βελτιωμένη εμφάνιση αλλού μπορεί να αυξήσει την αγοραία του αξία με περισσότερους μνηστήρες να έρχονται στο τραπέζι το καλοκαίρι. Βασική υποψήφια ομάδα για την απόκτηση του θεωρείται η Νιούκαστλ που, για την ώρα δεν δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει τα 40 εκ λίρες που ζητάει η Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ