«Επαφές της FA με τον Γκουαρντιόλα για τη θέση του προπονητή της Αγγλίας»

«Επαφές της FA με τον Γκουαρντιόλα για τη θέση του προπονητή της Αγγλίας»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η FA έχει προσεγγίσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως δεν είναι ο μοναδικός προπονητής απ’ το «πάνω ράφι» που έχει προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα το προεδρείο της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για τον επόμενο τεχνικό της εθνικής Αγγλίας.

Σύμφωνα με τους «Times» και την «Daily Mail» η FA έχει κάνει ήδη επαφές με τον νυν προπονητή της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» για το next big thing του ελληνικού μπάσκετ: Η μαγική εμφάνιση, τα ρεκόρ και οι σκάουτερ του ΝΒΑ (vids)

Τα δημοσιεύματα των δύο Μέσων επισημαίνουν πως η επαφή της Ομοσπονδίας με τον Καταλανό τεχνικό «ήταν ανεπίσημη», όμως είναι δεδομένο πως ο Γκουαρντιόλα αποτελεί τον απόλυτο -αλλά και πιο δύσκολο- στόχο τους, καθώς δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Δεν είναι αλήθεια. Είμαι προπονητής της Σίτι. Δεν έχω αποφασίσει κάτι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν ξέρω. Θα χρειαστεί να σκεφτώ για να αποφασίσω τι θέλω να κάνω», απάντησε από την πλευρά του ο Γκουαρντιόλα, σε ερώτηση που δέχτηκε από ιταλική εκπομπή γύρω απ’ το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Αγγλίας, με τους «Times» να συμπληρώνουν πως ο προπονητής των «πολιτών» πως θα πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του «…μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες».

Ο Γκουαρντιόλα «τρέχει» πλέον την 9η σερί σεζόν του ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας κατακτήσει 6 πρωταθλήματα (μεταξύ των οποίων τα 4 τελευταία) και τι Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ