Ιδιοκτήτης Σέφιλντ: «Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο χαρακτήρα από τον Μπάλντοκ»

Ιδιοκτήτης Σέφιλντ: «Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο χαρακτήρα από τον Μπάλντοκ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο ιδιοκτήτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Πέραν της ελληνικής και η κοινότητα του Σέφιλντ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αλλά και βαθιάς θλίψης μετά τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αν και η ποιότητα του ανθρώπου Μπάλντοκ, του Τζόρτζ, έγινε γνωστή από την ιστορία της δωρεάς ενός απινιδωτή σε μικρό φίλο των «λεπίδων». Βέβαια και ο μεγαλομέτοχος της αγγλικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο άσσο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ,  Πρίγκιμπας Αμπντουλάχ μπιν Μοσαάντ,  έστειλε το συλλυπητήριο μήνυμα του στην οικογένεια του 31χρονου ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αξιαγάπητο χαρακτήρα του.

Η τοποθέτηση του ιδιοκτήτη των «λεπίδων»:

«Είναι πολύ σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει η οικογένειά μου. Όλοι τον σέβονταν, ήταν ένας κύριος μέσα και έξω από το γήπεδο, είχε όσα αγαπούσαμε και είμαι πολύ, πολύ λυπημένος. Εξαιρετικά λυπημένος.

Δούλευε σκληρά, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, έδινε τα πάντα, ήταν ειλικρινής. Δεν ξέρω αν έχω γνωρίσει καλύτερο χαρακτήρα ή καλύτερο παίκτη τα έντεκα χρόνια που είμαι στον σύλλογο.

Είναι προφανές πως θα τον τιμήσουμε, αλλά τίποτα δεν θα είναι αρκετό να εξηγήσει πώς νιώθουμε και πόσο τεράστια είναι η απώλειά του. Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους εδώ, ένας φοβερός παίκτης κι ένας φοβερός τύπος»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ