Η μυστική δωρεά του Μπάλντοκ σε μικρό φίλο της Σέφιλντ

Η μυστική δωρεά του Μπάλντοκ σε μικρό φίλο της Σέφιλντ

Η συγκινητική δωρεά του Μπάλντοκ σε μικρό φίλο της Σέφιλντ που είχε προβλήματα στην καρδιά και η απαίτηση του να παραμείνει μυστική προς τον κόσμο.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ κατα την επταετή θητεία του στην Σέφιλντ δεν ξεχώρισε μόνο από τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις αλλά και από την εξωγηπεδική του συμπεριφορά.

Σήμερα (10/10) όμως μια συγκινητική ιστορία βγήκε στην επιφάνεια και αναδεικνύει το μεγαλείο ψυχής που διέθεται  ο 31χρονος.

Διαβάστε επίσης: Glass Floor: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο παρκέ του Παναθηναϊκόυ που κάνει απόψε πρεμιέρα στη Euroleague

Όπως έγινε γνωστό, ο Μπάλντοκ είχε δωρίσει έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή σε ένα μικρό φίλο των «λεπίδων» που είχε πρόβλημα με την καρδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός Χάρβεϊ διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια στην καρδιά του, η οποία αδυνατούσε να λειτουργήσει ομαλά εξαιτίας προβλήματος στις βαλβίδες. Εκείνες δεν μπορούσαν να κινηθούν κατάλληλα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η ροή του αίματος και να τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή η ζωή του μικρού.

Η μητέρα του μικρού Χάρβει έγραψε ένα γράμμα στο οποίο εξιστορεί τα όσα έκανε ο Μπάλντοκ για το παιδί της ενώ αποκαλύπτει ότι ήταν επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνουν όλα μακριά από την δημοσιότητα.

Το γράμμα της μητέρας που «ξεδιπλώνει» ολόκληρη την ιστορία:

«Για εκείνους που δεν το ξέρουν, ο Χάρβεϊ διαγνώστηκε με μια καρδιακή πάθηση ελαττωματικής βαλβίδας πριν κάποια χρόνια. Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, ήρθε από το πουθενά, ένα τεράστιο σοκ για εμάς. Εγχειρίστηκε επιτυχώς και ευτυχώς είναι καλά. Από εδώ και στο εξής θα κάνεις διαρκώς εξετάσεις μέχρι να χρειαστεί κι άλλη επέμβαση. Ως γονιός αυτό μας προκαλεί μια συνεχή ανησυχία και είναι κάτι που πρέπει να ελέγχουμε.

Στην παλιά μας ομάδα κουβαλούσαμε έναν φορητό απινιδωτή, τον οποίο έπρεπε να επιστρέφουμε κάθε φορά όταν φεύγαμε από το γήπεδο, οπότε ξεκινήσαμε μια καμπάνια για να συγκεντρώσουμε χρήματα.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ έσπευσε αμέσως όταν άκουσε για τον Χάρβεϊ και του αγόρασε έναν απινιδωτή την επόμενη μέρα. Ήταν ένα προσωπικό δώρο από εκείνον, όχι κάτι που έκανε για δημοσιότητα ή μέσω του συλλόγου. Το έκανε από τη δική του τσέπη. Όπως βλέπετε, ήταν Χριστούγεννα και ο Τζορτζ μάς ζήτησε να μη δημοσιεύσουμε κάτι, για αυτό το κρατήσαμε κρυφό μέχρι τώρα.

Ο Τζορτζ δεν θα μάθει ποτέ πόσα σημαίνει αυτό για εμάς και τι ηρεμία μας προσφέρει, ενώ επιτρέπει στον Χάρβεϊ να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, γιατί ξέρουμε πως αν συμβεί κάτι, έχουμε τον απινιδωτή πάντα μαζί μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ