Θλίψη σε όλη την Premier League με τον χαμό του Μπάλντοκ – Τα συλλυπητήρια των ομάδων (pics)

Μαζί με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πενθούν την αδόκητη απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ πολλές ομάδες της Αγγλίας, αλλά και η Premier League.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την Αγγλία.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξέφρασε τη θλίψη της για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή μέσω του twitter και κάτω από το post της αγγλικής ομάδας ακολούθησαν απαντήσεις των επίσημων λογαριασμών πολλών ομάδων του νησιού που θρηνούν και αυτές την απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.

Οι αναρτήσεις των αγγλικών ομάδων:

«Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια του George. Οι σκέψεις όλων στην Premier League είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του σ’ αυτή την απίστευτα θλιβερή στιγμή».

Ακολούθησαν και οι περισσότερες μεγάλες ομάδες της Premier League. «Τόσο άσχημα νέα. Οι σκέψεις της Λίβερπουλ είναι με την οικογένεια του George και τους φίλους του».

Η Τσέλσι πόσταρε: «Τόσο θλιβερά νέα. Οι σκέψεις όλων στην Τσέλσι είναι με τους αγαπημένους του George σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη George»

Η Μάντσεστερ Σίτι με τη σειρά της: «Οι σκέψεις όλων στη Μάντσεστερ Σίτι είναι με την οικογένεια και τους φίλους του George αυτές τις λυπηρές στιγμές»

Ο επίσημος λογαριασμός της Έβερτον ανέφερε: «Οι σκέψεις όλων στην Έβερτον είναι με την οικογένεια και τους φίλους του George σ’ αυτές τις πολύ λυπηρές και δύσκολες στιγμές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα post από τις Μπρέντφορντ, Γουλβς, Μπράιτον, αλλά και πολλών ακόμη ομάδων από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, όπως η Πλίμουθ, η ΚΠΡ, η Φλίτγουντ, η Σάτον, η Ίπσουιτς, η Γουίγκαν, η Μπόλτον, η Λιντς, η Λέιτον Όριεντ, η Ρέξαμ, η Νόριτς, η Μίλγουλ η Πρέστον και πάρα πολλές ακόμη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από