Μετράει ώρες στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ – Ποιος είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει

Την Τρίτη ο Έρικ Τεν Χάγκ αναμένεται να απολυθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να είναι έτοιμος να αναλάβει.

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με τον «Guardian», ο Έρικ Τεν Χάγκ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους «κόκκινους διαβόλους», με την τελική απόφαση να αναμένεται να παρθεί στη σύσκεψη κορυφής της Τρίτης (7/10) με επικεφαλής τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται, φαβορί για προσωρινός αντικαταστάτης του είναι ο νυν βοηθός του, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Στο συμβούλιο αναμένεται να βρεθεί επίσης ο διευθύνων σύμβουλος, Ομάρ Μπεράντα, ο αθλητικός διευθυντής, Νταν Άσγουορθ, και ο τεχνικός διευθυντής Τζέισον Γουίλκοξ.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Τρίπολη με τις «βόμβες» Μακελελέ: «Μου ζήτησαν να μην παίξει ο Μπιλέ – Δεν επιτρέπω να μου λένε ποιον να βάλω»

Στο ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου τονίζεται ότι «αν και δεν υπήρχε καμία ένδειξη εσωτερικά στον σύλλογο, τη Δευτέρα, ότι ο Τεν Χαγκ πρόκειται να απολυθεί, ο Guardian κατανοεί ότι εάν ληφθεί, τελικά, μια τέτοια απόφαση, ο Φαν Νίστελροϊ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης εάν χρειαστεί χρόνος για να βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης. Εάν, ωστόσο, ο πρώην φόργουορντ της Γιουνάιτεντ εντυπωσιάσει, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ο μόνιμος διάδοχος του Τεν Χαγκ».

Ο Φαν Νίστελροϊ, έγινε βοηθός του Τεν Χαγκ το καλοκαίρι κι ενώ ήταν πρώτος προπονητής της Αϊντχόφεν τη σεζόν 2022-23, κατακτώντας το Κύπελλο Ολλανδίας. Όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα για το μέλλον του Τεν Χαγκ, πάντως, ο Ράτκλιφ είπε ότι θα άφηνε οποιαδήποτε απόφαση στην εκτελεστική του συλλόγου. «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση», είπε ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος κατέχει το 27,7% της Γιουνάιτεντ. «Μου αρέσει ο Έρικ, νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά δεν είναι δική μου η απόφαση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από