«Πόρτα» από Ιντζάγκι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά ο τεχνικός της Ίντερ απάντησε αρνητικά.

Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται καθόλου ευνοϊκό για τον Ολλανδό τεχνικό και ήδη η κουβέντα γύρω από το όνομά του και την πιθανή απόλυσή του έχει φουντώσει για τα καλά.

Όπως αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι, η ομάδα του αγγλικού Βορρά έκανε πρόταση στον Σιμόνε Ιντζάγκι, για να διαδεχθεί τον Έρικ Τεν Χαγκ, αλλό ο προπονητής της Ίντερ απάντησε αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η σημασία του Γιαζιτσί και ο Γουίλιαν τώρα που το παζλ συμπληρώνεται

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων δεν περίμενε καν την έκβαση του αγώνα με την Πόρτο για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Τις προηγούμενες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε στον Σιμόνε Ιντζάγκι τη δυνατότητα να αναλάβει άμεσα τη θέση του πρώτου προπονητή κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, όμως ο Ιντζάγκι απέρριψε την πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από