Ο Ράτκλιφ θα είναι στο «Villa Park» για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ θα δώσει το παρών στο «Villa Park», για το κρίσιμο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα - Στον «αέρα» ο Τεν Χαγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε χθες να «σώσει την παρτίδα» στο 90’+1 με τον Χάρι Μαγκουάιρ στο Οπόρτο κόντρα στην Πόρτο (3-3), ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 82ο λεπτό, λόγω αποβολής του αποβολή Μπρούνο Φερνάντες.

Το γκολ του Αγγλου αμυντικού ήταν κάτι σαν το «φιλί της ζωής» στον Ερικ Τεν Χαγκ, ο οποίος βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» εδώ και μερικές ημέρες, μετά τη βαριά ήττα από την Τότεναμ (3-0) στο «Ολντ Τράφορντ».

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ στηρίζει προς το παρόν τον Τεν Χαγκ, αλλά το επόμενο ματς για την Premier League θ’ αποτελέσει κριτήριο για την παραμονή του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Ο Ολλανδός κόουτς θα κριθεί από το κυριακάτικο ματς με την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ με τη διοίκηση να περιμένει αποκλειστικά τη νίκη, αλλιώς αναμένεται να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα στο ματς του «Βίλα Παρκ» θα είναι στις κερκίδες και το αφεντικό της Γιουνάιτεντ, Τζέιμς Ράτκλιφ, και ο Αγγλος μεγιστάνας θέλει μόνο τη νίκη.

Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αν αποφασίσει να τον απολύσει, τότε θα πρέπει να τον αποζημιώσει με 20 εκατ. ευρώ, όπως προβλέπει σχετικά το νέο διετές συμβόλαιο, που υπέγραψε το καλοκαίρι.

Πάντως στον Τύπο ήδη αναφέρονται ήδη οι πιθανοί αντικαταστάτες του Τεν Χαγκ, με τη λίστα να περιλαμβάνει τα ονόματα των Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, Γκρέιαμ Πότερ, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Σιμόνε Ιντσάγκι, με τα ΜΜΕ ν’ αναφέρουν πως ο Τόμας Τούχελ είναι στην κορυφή της λίστας του Ράτκλιφ. Ο Τούχελ αποχώρησε το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου. Ο 52χρονος κόουτς σκέφτεται να επιστρέψει στην Αγγλία, από την οποία έφυγε όταν απολύθηκε από την Τσέλσι το Σεπτέμβριο του 2022.

Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο ο Ράτκλιφ είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Γερμανό κόουτς και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά ο Τούχελ απάντησε αρνητικά, καθώς αποφάσισε να ξεκουραστεί και να μην αναλάβει καμιά ομάδα το καλοκαίρι. Τώρα τ’ όνομα του μπαίνει ξανά στο τραπέζι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από