Γεννήθηκε για την… καταστροφή: Έρικ Τεν Χαγκ, πόσα θες να τους… τρελάνεις; (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει παραδομένη στη μοίρα της. Και ο Έρικ Τεν Χαγκ θα πάρει 20 εκατ ευρώ αν…

Μετά και τη βαριά ήττα από την Τότεναμ, τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Τεν Χαγκ, αν και ο ίδιος φέρεται να έχει ακόμα τη στήριξη της διοίκησης.

Το «για πόσο ακόμα;» μοιάζει να είναι το ερώτημα-κλειδί, καθώς ο κλοιός έχει στενέψει για τα καλά και ενδεχόμενα νέα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Πόρτο και Άστον Βίλα πιθανότατα να γείρουν την πλάστιγγα οριστικά σε βάρος του, κάτι που φέρνει τη Γιουνάιτεντ σε δύσκολη θέση όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

Και αυτό γιατί ο Ολλανδός τεχνικός για να «χαιρετήσει» το «Όλντ Τράφορντ» θα χρειαστεί να πάρει ως αποζημίωση ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο θα έλεγε κάποιος για την Γιουνάιτεντ, η οποία δεν αγωνίζεται στο Champions League, αλλά στη δέυτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA και άρα δεν έχει τα εγγυημένα μάξιμουμ έσοδα.

Την ίδια ώρα και οι παίκτες της United επιμένουν πως θα απολυθεί. Παρότι τα αγγλικά Μέσα ανέφεραν αρχικά πως ο Ολλανδός έχει τη στήριξη της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου, τα πρωτοσέλιδα της Τρίτης φέρνουν νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, η απομάκρυνση του Έρικ Τεν Χαγκ θεωρείται πλέον πιο πιθανή. Η «Daily Mail» αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της: «Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ περιμένουν πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα απολυθεί».

Την ίδια ώρα, το πρωτοσέλιδο της «Daily Express» αναφέρεται στον Σιμόνε Ιντζάγκι και αναφέρει: «Ο Ιντζάγκι βρίσκεται στο κάδρο, είναι σοβαρός στόχος για να αντικαταστήσει τον Τεν Χαγκ».

Μάλιστα ο Τεν Χαγκ δεν τυγχάνει της αναγνώρισης ούτε των θρύλων της ομάδας του, καθώς επίθεση εξαπέλυσε προς τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» ο Πολ Σκόουλς μέσω του «SuperSport» μετά την ήττα με 3-0 από την Τότεναμ.

Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν προπονητή εδώ και δύο χρόνια, «καυτηριάζοντας» την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, με υπερβολικό τρόπο.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα δει το μέλλον του να κρίνεται στα επόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενάντια σε Πόρτο και Άστον Βίλα, ευελπιστώντας να αντιστρέψει την κατάσταση άμεσα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από