«Κόλλημα» στις συζητήσεις για τη παραμονή του Φαν Ντάικ στο «Άνφιλντ»

Φαν Ντάικ και Λίβερπουλ βρισκονται σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους όμως υπάρχει απόσταση μεταξύ των όσων δίνουν οι «κόκκινοι» με τα θέλω του Ολλανδού στόπερ

Η Λίβερπουλ θέλει να κρατήσει στο «Άνφιλντ» τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τον αρχηγό των «Reds» να επιθυμεί εξίσου την παραμονή του. «Αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είναι τόσο η διάρκεια του νέου συμβολαίου όσο και οι απολαβές του παίκτη.

Ο Ολλανδός σταρ έχει στα χέρια του την πρόταση της ομάδας από το Μερσεϊσάιντ που αναφέρει διετές επέκταση συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027, έναντι 10 εκατ. ευρώ σ’ ετήσια βάση. Η πλευρά του παίκτη όμως επιθυμεί  τριετές συμβόλαιο ενώ αξιώνει τις αποδοχές του στα 14 εκατ. ευρώ ετησίως.

Διαβάστε επίσης: Καλωσήρθατε στο καλοκαίρι του 2024 και η απάντηση στο «γιατί» ο Ολυμπιακός με Μπάμπη, Μουζακίτη, Κοστίνια…

Αν η απόσταση στις επαφές δεν γεφυρωθεί και ο Φαν Ντάικ φύγει το προσεχές καλοκαίρι για τη Σαουδική Αραβία, τότε η Λίβερπουλ θα στραφεί στη λύση του Γκλέισον Μπρέμερ, που μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους έως τον Ιούνιο του 2029, αλλά ο Βραζιλιάνος στόπερ σκέφτεται πάντα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει στην Premier League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από