Συγκλονιστικός Πάλμερ: Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο (pics)

Συγκλονιστικός Πάλμερ: Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο (pics)

Ο Κόουλ Πάλμερ έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην Premier League που πετυχαίνει τέσσερα γκολ πριν καν τελειώσει το ημίχρονο. Όμως δεν είναι μόνο αυτό...

Ο Κόουλ Πάλμερ έκανε ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπράιτον, η οποία είναι στο 4-2 υπέρ των «μπλε», γράφοντας ιστορία για παραπάνω από έναν λόγους.

Ο Άγγλος εξτρέμ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει 4 γκολ πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ πέτυχε επίσης και το τρίτο του χατ τρικ με την φανέλα της Τσέλσι στην διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Σύνθημα αντεπίθεσης στο Ρέντη – Η κουβέντα στα αποδυτήρια, η πίστη στην ομάδα και το άμεσο ζητούμενο

Έτσι μπήκε στο κλειστό κλαμπ παρέα με θρύλους της ομάδας, όπως ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαινκ, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο «θρυλικός» αρχηγός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ