Η Λίβερπουλ προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Σαλάχ

Η Λίβερπουλ επιθυμεί τη παραμονή του Σαλάχ στο «Άνφιλντ» και γι' αυτό το λόγο προσφέρει στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό νέο τριετές συμβόλαιο

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η πρόθεση της Λίβερπουλ να κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμα στο «Άνφιλντ» τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Football Insider», οι Ρεντς έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και γι’ αυτό το λόγο ταξίδεψε στην Αγγλία ο μάνατζερ του, Ραμί Αμπάς, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο «καυτό» θέμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Φλικ «έπιασε» Βαλβέρδε και Μαρτίνο

Ο Σαλάχ, ο οποίος αγωνίζεται στον αγγλικό σύλλογο από το 2017, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και η Λίβερπουλ θέλει να τον «δέσει» για τρία ακόμη χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2028.

Από την πλευρά του ο 32χρονος Αιγύπτιος σταρ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αρκεί να του δοθεί ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier League και του Champions League, ζητώντας 500 χιλιάδες λίρες ως εβδομαδιαίες αποδοχές.

Ο Σαλάχ έχει πραγματοποιήσει με τους Ρεντς συνολικά 356 συμμετοχές με απολογισμό 215 γκολ και 93 ασίστ, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Λίβερπουλ την οποία προπονούσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από